Om Nallebudet

Skicka nalle som present i färdigt paket

Omdömen från kunder

Välj anledning

Nallebudet levererar till hela Sverige

Vad du än vill säga finns Nallebudet där för dig och kan leverera din omtanke vart som helst i Sverige. Bygg ditt egna personliga Nallebud eller välj något av våra färdiga paket.

Att skicka ett Nallebud med nallen som personlig budbärare är en gammal tradition och tanken med Nallebudet har alltid varit att vara del av den här traditionen. Nallen kan sparas och bli ett minne eller en påminnelse av den som skickade den omtänksamma hälsningen. Fint!

Välj bland många olika nallar, tillbehör och presenter med allt från små fina saker, till något gott som till exempel otroligt god konfektyr eller en enkel tablettask. Nallebudet kommer som en budbärare med ditt budskap som passar din hälsning. 

Gratulera på födelsedag, bröllopsdag eller till en nytillkommen familjemedlem. Berätta hur mycket en vänskap betyder, ge lyckönskningar eller beklaga sorgen. Skicka bud med en nalle som kommer med din personliga hälsning och omtänksamt innehåll.

Någon som klarat en utmaning? Vill du uppmärksamma någon lite extra? Säga grattis eller skicka en kryapådig-kram med någon av våra fina budbärare? Nallebudet passar att skicka i livets viktiga situationer.

Vill du att det ska gå snabbt att skicka en liten hälsning med Nallebudet kan du enkelt välja Anledning eller Mottagare, så får du se våra förslag på Nallebud där Nalle och tillbehör är förvalda.

Har du en egen tanke på vad som ska ingå sätter du ihop ett eget Nallebud. 

Det personliga hälsningskortet och Nallebudslådan ingår alltid.

Hör av dig till oss om du vill skicka utomlands, så kollar vi upp dina önskemål. Det flesta länder går att ordna via specialbeställning.

Nalle med röd tröja och två röda rosor
Nallen Oliver kikar ur lådan

Nallebud för alla omtankar och mottagare

Vill du skicka ett Nallebud till födelsedagsbarnet, vännen, kärleken, mamma eller den nyfödda? Med Nallebudet kan du skicka en present till den som du inte träffar dagligen eller som är långt bort. 

Hos oss finns en presentbox för ditt budskap, antingen som färdiga paket, eller om det passar dig bättre att bygga ditt eget Nallebud. På så vis blir din gåva både unik och personlig. 

• Alla våra nallar är CE-märkta och mellan 8 – 64 centimeter.
• Nallebud skickas till mottagarens brevlåda och tar i genomsnitt två arbetsdagar, men oftast en dag.

Beställer du innan kl.15.30 på vardagar skickar vi ditt Nallebud redan samma dag från vårt lager. 

Gör något av din omtanke och skicka ett Nallebud idag!