Om Nallebudet

Säg det med en mininalle

Här är våra älskade mininallar med tillbehör som ger budskap i ett färdigt paket. När du vill säga det med en mininalle, har du här våra 8-10 cm som kan vara bud åt din omtänksamma hälsning. Alla nallarna här är 8-10 cm alltså ca 1 äpple höga.

Säg det med en mininalle

Nallebudets unika mininallar, söta och uttrycksfulla 8-10 cm i höjd. När du vill skicka ett litet omtänksamt meddelande eller en liten hälsning eller liten omtanke till någon. Säg det med en mininalle, som kommer med budskapet till både gammal och ung.

I de färdigpaketerade Nallebuden finns små och fantastiska miniatyrer som är prydnads- eller samlarföremål. De ger Nallebudet sitt tydliga budskap. Minitayrerna är inte leksaker för små barn, utan blir en minnessak eller dekoration. Lite gott godis, konfekt eller choklad finns också. Nallebud som du kan skicka till den som Ä L S K A R miniatyrer.

Säg det med en minnalle med budskap när du vill uppmärksamma, hylla, peppa, deltaga, tacka, gratulera, stötta, fira med en liten och omtänksam budbärare. Mer än ett sms och meddelande på telefonen.

Hur vet jag när jag måste beställa Nallebudet?

Om du skickar ditt Nallebud i södra Sverige och det inte är någon av Sveriges stora e-handelsveckor kommer de flesta Nallebud fram på en dag. Till norra Sverige kan de också komma fram på en dag, men oftast tar det två dagar eller tre dagar.

Du anger skickdatum i beställningen och det är dagen då vi skickar iväg Nallebudet från vårt lager. Du kan alltså beställa tidigare om du vill och ange skickdatum 1-3 dagar innan beroende på var mottagaren bor.

Om du vill ha hjälp att bedöma när du ska skicka, kan du skriva till oss i vår kundtjänst. Vi hjälper gärna till att bedöma när du behöver skicka och vi kan då också sätta på en extra etikett på utsidan av paketet med texten: Öppnas på födelsedagen! På det sättet kan du skicka i lite xtra god tid.

När skickas mitt Nallebud?

Beställer du innan kl.15:30 på vardagar skickas din hälsning redan samma dag, och leveranstid för brev via post är i genomsnitt två arbetsdagar. Priset inkluderar även ett fint kort där du kan skriva ditt personliga meddelande.

Ska du skicka till ett barn/minderårig?

Observera att det alltid är viktigt att skriva målsmans namn som C/O-adress när man skickar post eller paket till ett barn. Dels för brevbärarens skull men men även då eventuell hantering hos ombud kan kräva att mottagare ska kunna identifiera sig.

Ska du skicka till företag?

När du skickar din omtanke till någons jobb så är det viktigt att ange både Företagets namn och Mottagarens namn i adressen, i vissa fall även vilken avdelning mottagaren jobbar på.

Ska du skicka till sjukhus?

Observera att vid beställning till sjukhus behöver du vara extra noga med att ange Sjukhusets namn och fullständiga adress, mottagarens namn, den avdelning denne ligger på och i vissa fall rumsnummer – och sjukhusets interna postgång kan innebära ytterligare 1-2 dagars extra leveranstid. Detta kan Nallebudet inte påverka.

Välj anledning