Om Nallebudet

Tack

Säg tack för senast, tack för att du finns, tack för hjälpen med ett Nallebud.

Ett unikt och uppskattat tack!

Det finns många tillfällen då vi av olika anledningar känner att vi vill säga tack till någon. Det kan vara en vän som funnits där under en tuff period, en granne som tagit hand om huset medans du varit på semester eller kanske föräldrar som varit barnvakt. En nalle med en personlig hälsning är en perfekt tack present. Ett Nallebud är oftast en gåva som är oväntad och ett minne som bevaras. Välj ett av våra färdiga paket eller kombinera ihop ditt eget. Frakten ingår alltid inom Sverige!

Beställningen

Lägg din beställning i varukorgen och gå sedan vidare till kassan för att skriva hälsning och fylla i adressuppgifterna. Beställer du innan kl.15:30 på vardagar skickas din hälsning redan samma dag, och leveranstid för brev via post är i genomsnitt två arbetsdagar. Priset inkluderar även ett fint kort där du kan skriva ditt personliga meddelande.

Ska du skicka till ett barn/minderårig?

Observera att det alltid är viktigt att skriva målsmans namn som C/O-adress när man skickar post eller paket till ett barn. Dels för brevbärarens skull men även då eventuell hantering hos ombud kan kräva att mottagare ska kunna identifiera sig.

Välj anledning