Om Nallebudet

Gratulationer

Nallebudets nallar älskar att komma med gratulationer till mottagare i alla åldrar. De färdiga grattis-nallebuden innehåller alltid en nalle plus godis eller present och din fantastiska hälsning.

Nallebud på födelsedagen

Gratulationer och Hurrarop kommer med bud till brevlådan – med ett Nallebud! Omtanke är helt klart världens bästa födelsedagspresent, och det är sättet du säger det på som gör skillnaden. Ett Nallebud får dig att sticka ut i mängden, och är oerhört uppskattat eftersom det landar direkt i brevlådan. Så ge något unikt till din flickvän, pojkvän, pappa, mamma, kompis, kollega eller den du bara bryr dig om och bli ihågkommen för livet! Själva nallen blir också en present och ett minne så klart.

Hur vet jag när jag måste beställa Nallebudet?

Om du skickar ditt Nallebud i södra Sverige och det inte är någon av Sveriges stora e-handelsveckor kommer de flesta Nallebud fram på en dag. Till norra Sverige kan de också komma fram på en dag, men oftast tar det två dagar eller tre dagar.

Du anger skickdatum i beställningen och det är dagen då vi skickar iväg Nallebudet från vårt lager. Du kan alltså beställa tidagare om du vill och ange skickdatum 1-3 dagar innan beroende på var mottagaren bor.

Om du vill ha hjälp att bedöma när du ska skicka, kan du skriva till oss i vår kundtjänst. Vi hjälper gärna till att bedöma när du behöver skicka och vi kan då också sätta på en extra etikett på utsidan av paketet med texten: Öppnas på födelsedagen! På det sättet kan du skicka i lite xtra god tid.

När skickas mitt Nallebud?

Beställer du innan kl.15:30 på vardagar skickas din hälsning redan samma dag, och leveranstiden är i genomsnitt två arbetsdagar. Priset inkluderar även ett fint kort där du kan skriva ditt personliga meddelande.

Ska du skicka till ett barn/minderårig?

Observera att det alltid är viktigt att skriva målsmans namn som C/O-adress när man skickar post eller paket till ett barn. Dels för brevbärarens skull men även då eventuell hantering hos ombud kan kräva att mottagare ska kunna identifiera sig.

Välj anledning