Om Nallebudet

Omtanke

Omtänksamma Nallebud för alla livets händelser.

Omtanke för alla anledningar

Det finaste som finns är värmen bakom omtanken. Ett Nallebud blir alltid något personligt då du kan välja passande tillbehör eller presenter till just den person du vill skicka till. Eller så väljer du ett färdigt paket där du får din egna ord på kortet som skickas med.

Det är svårt att inte bli varm i hjärtat när en fin nalle tillsammans med en personlig liten hälsning dimper ner i brevinkastet. Ett Nallebud är fint att skicka vid många tillfällen, det kan vara när ett barn blivit sjuk och man vill ge en kärleksfull krya-på-dig present, vid någons födelsedag för att visa sin glädje, för att peppa sin vän eller helt enkelt ett tillfälle då man vill visa sin uppskattning till någon. Alla våra söta nallar förmedlar omtanke, men här är utvalda paket som passar att skicka till någon som behöver lite extra uppmuntran. Välj ett av våra färdiga paket eller kombinera ihop ditt eget och skicka bud till den du tänker på.

Beställning

Lägg din beställning i varukorgen och gå sedan vidare till kassan för att skriva hälsning och fylla i adressuppgifterna. Beställer du innan kl.15:30 på vardagar skickas din hälsning redan samma dag, och leveranstid för brev via post är i genomsnitt två arbetsdagar. Priset inkluderar även ett fint kort där du kan skriva ditt personliga meddelande.

Ska du skicka till ett barn/minderårig?

Observera att det alltid är viktigt att skriva målsmans namn som C/O-adress när man skickar post eller paket till ett barn. Dels för brevbärarens skull men även då eventuell hantering hos ombud kan kräva att mottagare ska kunna identifiera sig.

Välj anledning