Om Nallebudet

Till pappa

Boosta pappa, uppmärksamma pappa eller visa din kärlek och skicka en liten hälsning med ett Nallebud.

Pappor är bäst

Pappor är ofta starka, men känslosamma. De är många, och även om vi ibland kallar dem morfar, farfar, farbror eller svärfar så är de alla pappor som sett dig växa upp. Vill du överraska din pappa med en fin överraskning?

Nallebudet är en väldigt uppskattad och oväntad present, vare sig det är farsdag, födelsedag eller bara för att du vill visa omtanke. Välj något av våra färdiga paket, eller skapa ditt eget Nallebud bland många nallar och tillbehör.

Ibland vill man bara säga ”Jag älskar dig” eller ”Tack för att du finns i mitt liv”. Ge pappa något roligare och mer oväntat än slips och strumpor. Ett Nallebud är en fin gåva som passar som present till pappa.

Beställer du innan kl.15:30 på vardagar skickas din hälsning redan samma dag, och leveranstid för brev via post är i genomsnitt två arbetsdagar. Priset inkluderar även ett fint kort där du kan skriva ditt personliga meddelande.

Ska du skicka till företag?

När du skickar din omtanke till någons jobb så är det viktigt att ange både Företagets namn och Mottagarens namn i adressen, i vissa fall även vilken avdelning mottagaren jobbar på.

Ska du skicka till sjukhus?

Observera att vid beställning till sjukhus behöver du vara extra noga med att ange Sjukhusets namn och fullständiga adress noga, mottagarens namn, den avdelning denne ligger på och i vissa fall rumsnummer – och sjukhusets interna postgång kan innebära ytterligare 1-2 dagars extra leveranstid. Detta kan Nallebudet inte påverka. Så är du osäker hur länge mottagaren är på sjukhuset är det bättre att skicka hem. Se också våra köpvillkor.

Välj anledning