Nallebudet ägs och drivs av Nallebudet AB org. nr. 559134-4022

Leverans

Om beställningen görs innan kl. 15.30 på vardagar skickas försändelsen samma dag. Annars går den nästföljande vardag. Leveransen tar sedan minst en vardag på sig att landa i vald brevlåda. Snabbt och enkelt! Reservation för Postens hantering. Enligt Posten kommer 98 % av alla försändelser fram dagen efter att de postas. (vardagar) Vid leverans till Europa och resten av världen blir leveranstiden längre.

Vid beställning av nallar som skickas via sms eller e-mail krävs att vi får in mottagarens adressuppgifter innan kl. 15.30 en vardag för att den fysiska nallen till 98% ska kunna levereras nästföljande vardag.

Fraktkostnad

Priset inkluderar frakt inom Sverige. För leverans inom Europa tillkommer 20 kr och för leverans till resten av världen tillkommer 25 kronor.

Reklamationer

Vid fellevererad eller felaktig vara kontakta info@nallebudet.se eller ring 0480-42 01 01 så ska vi hjälpa dig snarast möjligt.

Krav

Är du under 18 år krävs målsmans godkännande.

Personuppgifter

Personuppgifter lagras i vårt kundregister vid beställning av vara. Ingen obehörig har tillgång till detta register och uppgifterna lämnas inte ut till andra företag.

Priser

De priser som anges vid köptillfället gäller.

Betalning

Betalningsvillkor
Vingåkers Factory Outlet AB är anslutna till Klarna Checkout som är ledande inom betaltjänster i Norden. Genom Klarna Checkout erbjuds du olika betalsätt efter att du har bekräftat ditt köp i kassan. De betalsätt som erbjuds är anpassade efter just dig. Faktura är förvalt men du kan givetvis ändra betalsätt i steg 2 till något som passar dig som till exempel kortbetalning eller direktbetalning via bank. Alla betalsätt är 100 % säkra och informationen du anger delas inte ut till tredje part.
Läs mer om Klarna Checkout på klarnas informationssida: https://klarna.com/sv/handla-med-klarna

Villkor för faktura
Via Klarna Faktura är betaltiden 14 dagar men du kan även välja alternativet Klarna Konto som är ett betalsätt där du väljer hur mycket du vill betala varje månad. För att kunna välja Klarna faktura som betalsätt så måste dock vissa krav vara uppfyllda. Du ska vara över 18 år utan betalningsanmärkningar och din adress måste vara densamma som den du är folkbokförd på. Du får heller inte ha obetalda krav från Klarna.
När ni slutför köpet och ni valt detta betalningsalternativ godkänner ni en förenklad kreditprövning av Klarna som då kontrollerar att ni uppfyller kraven. Fakturan skickas ut via email samtidigt som vi skickar ut ordern. Om betalningen blir försenad skickar Klarna ut en påminnelse och tar då ut en påminnelseavgift för att täcka kostnaderna. Det är helt räntefritt att betala via Klarna förutsatt att du betalar fakturan inom 14 dagar. https://klarna.com/sv/kundservice

Priser
Alla priser anges inklusive svensk moms för närvarande 25 %. Vi reserverar oss för ev. momshöjningar eller andra prisförändringar som vi inte kan råda över. Utöver detta tas förbehåll om prisändring inför ramen av prisföreskrifter gällande på leveranstidpunkten.

Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation hittar du här

Ångerrätt

När du skickar ett Nallebud till någon anses produkten vara förbrukad precis som när du skickar blommor till någon så är produkten och hälsningen förbrukad, därför gäller inte ångerrätten rakt av. Däremot så kan produkten självklart reklameras vid fel. Ångerrätten, vilket innebär att du kan skicka tillbaka produkten inom två veckor, gäller däremot på alla tillbehör som säljs med Nallebudet. Detta grundar sig på ett följande avsnitt i lagen om distanshandel: 4§ punkt 2: ”en vara som på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas eller som snabbt kan försämras eller bli för gammal” kan alltså undantas från regeln om ångerrätt.

Nallebud med felaktiga adresser

Vänligen kontrollera att mottagaradressen som fylls i är korrekt. Nallebud, där felaktiga eller ofullständiga adressuppgifter har uppgetts, ansvarar vi ej för. Dessa kan komma bort i posthanteringen eller levereras till felaktig adress. Vi är ej skyldiga att ersätta eller kompensera för detta.