Om Nallebudet

Krya på dig

Skicka ett omtänksamt Nallebud och önska god bättring och visa att du finns där.

Nallebud till de sjuka

Sprid omtanke och visa deltagande genom att skicka en krya-på-dig-hälsning till den som blivit sjuk eller gjort sig illa gör gott.

Då blommor förbjudits på många sjukhus i Sverige pga allergirisk  har Nallebud blivit en present att skicka som omtanke när man vill säga ”Krya på dig” till någon som blivit sjuk eller varit med om en olycka.

Skicka en mysig kompis som kan komma med något upplyftande för den eller de drabbade, t.ex. tidsfördrivande pyssel, choklad, en bok.

Att skicka nallebud till sjukhus

Om du vill skicka Nallebudet till sjukhus så är det uppskattat, eftersom blommor kan vara förbjudna på vissa avdelningar pga allergirisk. Tänk också på eventuella nötallergier vid valet av innehåll i Nallebudet och att det kan finnas regler om luftburna nötallergier.

Du måste kolla upp att postgången fungerar till den avdelning som du vill skicka till. Under pandemin var det svårare att få Nallebuden att hitta rätt och det kan fortfarande vara olika från fall till fall.

Tänk också på att det kan ta några dagar för Nallebudet att hitta fram (+ dagarna för sjukhusets postgång och utdelning) och överväg om det är bättre att skicka till hemadressen.

Beställningen

Beställer du innan kl.15:30 på vardagar skickas din hälsning redan samma dag. Priset inkluderar även ett fint kort där du kan skriva ditt personliga meddelande.

Ska du skicka till ett barn/minderårig på sjukhus?

Skriv gärna målsmans namn inom parentes, så att de kan hjälpa till med hanteringen om de behövs.

Skickar du till hemadressen istället kan du skriva skriva målsmans namn som C/O-adress när man skickar post eller paket till ett barn. Dels för brevbärarens skull men även då eventuell hantering hos ombud kan kräva att mottagare ska kunna identifiera sig.

Välj anledning