Om Nallebudet

Förlåt

Något som blivit tokigt och du vill skicka bud med en ursäkt? Ett nallebud är mer än ett sms och det innehåller mycket känsla och omtanke.

Säg förlåt med ett Nallebud!

Ibland blir det tokigt och inte som det var tänkt. Ibland är det saker som inte står rätt till där du vill gottgöra någon och be om förlåtelse. En av de svåraste sakerna som finns är att säga och det kan bli lättare och riktigt fint med ett Nallebud. Ta en nalle till hjälp att be om ursäkt och säga ordet förlåt. Om du vill att din ursäkt ska bli minnesvärd så be om ursäkt med något av våra färdiga Nallebud. Vill du ge något extra kan du välja bland våra tillbehör och välja det som passar dig.

Hur beställer jag ett Nallebud?

Det enklaste sättet är att välja ett färdigt paketerat Nallebud. Lägg i varukorgen och gå till kassan. Där fyller du i din hälsning, mottagaren och dina egna uppgifter och sedan väljer du betalningssätt; faktura, kort eller swish. Beställer du innan kl.15:30 på vardagar skickas din hälsning redan samma dag. Priset inkluderar även ett fint kort där du skriver ditt personliga meddelande.

Ska du skicka till ett barn/minderårig?

Observera att det alltid är viktigt att skriva målsmans namn som C/O-adress när man skickar post eller paket till ett barn. Dels för brevbärarens skull men även då utlämning hos ombud kräver att mottagare ska kunna identifiera sig.

Välj anledning