Om Nallebudet

Mors Dag

Mors dag söndagen den 26 maj, 2024. Om du skickar i förtid och kryssar i Morsdagsrutan vid beställningen, så sätter vi en liten etikett på utsidan av Nallebudet.

Nallebud för världens bästa mamma

Dagen på året som är tillägnad till alla de fantastiska mammor som gett oss en plats på jorden – Mors Dag. Vi har satt ihop färdiga Nallebud så du enkelt ska hitta något som passar dig, men du kan såklart sätta ihop ditt egna unika Nallebud i vår Nallebuds-byggare eller bara lägga till något passande tillbehör ovanpå ett färdigt paket.

Beställer du innan kl.15:30 på vardagar skickas din hälsning redan samma dag, leveranstid beror på vilket fraktsätt du väljer.  Priset inkluderar även ett fint kort där du kan skriva ditt personliga meddelande.

Inför mors dag 2024, den 26 maj

Måndag 20/5  är senaste rekommenderade skickdag till postnummer som är högre än 770 eller till Gotland. Ska du skicka till någon som bor på landet i övriga Sverige så är det bra att lägga till en fraktdag (och skicka senast på måndagen). Tänk på att våra fraktalternativ inte har någon garanterad leveranstid. Ibland kan det finnas omständigheter som gör att det tar längre tid, men det går också ofta så pass snabbt som på 1 dag till många mottagare i södra Sverige. Till södra Sverige kan du alltså skicka på onsdag 24/5 och chansar du kan det fungera med torsdagen också. Om du undrar något kring din beställning i efterhand eller något inte står rätt till kan du alltid kontakta vår kundtjänst för hjälp.

Ska du skicka till företag?

När du skickar din omtanke till någons jobb så är det viktigt att ange både Företagets namn och Mottagarens namn i adressen.

Ska du skicka till sjukhus?

Observera att vid beställning till sjukhus behöver du vara noga med att ange Sjukhuset, Avdelning samt Rumsnummer – och sjukhusets interna postgång innebära ytterligare 1-2 dagars extra leveranstid. Detta kan Nallebudet inte påverka.

Välj anledning