Om Nallebudet

God Jul och gott nytt år

Skicka ett Nallebud med din omtänksamma julhälsning rakt ner i brevlådan.

God Jul & Gott Nytt År

Skicka en julhälsning med Nallebudet. Det är mer än ett sms och glädjen när det ligger ett Nallebud i brevlådan är sagolik. Här hittar du perfekta julklappstips till stora som små. Vi har julnallar, både söta och tuffa nallar, från snuttefiltar till balla och coola björnar och gosedjur. Självklart har vi presenter som julstrumpa, julljus, biobiljetter, böcker, gott och exklusivt godis samt mycket mer. Välj något av våra färdiga Nallebud eller skapa ditt egna unika och personliga från grunden som kan önska en riktigt God Jul & Gott Nytt År från dig.

Välkommen med din beställning

Lägg din beställning i varukorgen och gå sedan vidare till kassan för att skriva hälsning och fylla i adressuppgifterna. Beställer du innan kl.15:30 på vardagar (senast den 20 december för julhälsning och senaste 27  december) skickas din hälsning redan samma dag från vårt lager. Priset inkluderar även ett fint kort där med ditt personliga meddelande.

Ska du skicka till ett barn/minderårig?

Observera att det alltid är viktigt att skriva målsmans namn som C/O-adress när man skickar post eller paket till ett barn. Dels för brevbärarens skull men även då eventuell hantering hos ombud kan kräva att mottagare ska kunna identifiera sig.

Välj anledning