Om Nallebudet

Vårkänslor

Här kommer de gulligaste vår-härliga gosedjuren och påskkaninerna till din tjänst för att skicka ditt unika och omtänksamma Nallebud.

Visa vårkänslor med Nallebudet

Visa vårkänslor och skicka mysiga och varma hälsningar med Nallebudet när solen börjar värma och väcka naturen till liv igen.

När ägg och korgar känns för tråkigt finns Nallebudet där för dig och ger dig presenttips på omtänksamma Nallebud inför påsken. Här finner du färdiga paket med Vår och Påsk-tema, men du kan självklart bygga ditt egna unika och personlig Nallebud.

Vi har olika Nallebudspaket med tex god choklad i alla prisklasser ( Cloetta, Bernardi, Haupt Lakrits, Kalmar Chokladfabrik med flera) och vi ger dig alltid möjligheten att välja fritt bland nallar och tillbehör, så att det blir bra för dig och den du vill skicka Nallebudet till.

Beställning

Lägg din beställning i varukorgen och gå sedan vidare till kassan för att skriva hälsning och fylla i adressuppgifterna. Beställer du innan kl.15:30 på vardagar skickas din hälsning redan samma dag från vårt lager. Priset inkluderar även ett fint kort där med ditt personliga meddelande.

Ska du skicka till ett barn/minderårig?

Observera att det alltid är viktigt att skriva målsmans namn som C/O-adress när man skickar post eller paket till ett barn. Dels för brevbärarens skull men även då eventuell hantering hos ombud kan kräva att mottagare ska kunna identifiera sig.

Vi rekommenderar alltid att lägenhetsnummer anges.

Välj anledning