Vad är ett Nallebud?

Nallebudet har sen 2004 gett omtänksamma kunder möjligheten att skicka något mer överraskande och uppskattat än ett klassiskt blombud. Fina och mysiga nallar med tillhörande presenter, direkt ner i brevlådan.

Det finns obegränsat med anledningar till att visa omtanke, men när man gör det, är det viktigt att budskapet kommer fram. Genom alla tider har människor skickat blommor till varandra, men vi ville förnya upplevelsen för mottagaren. Med Nallebud som levereras direkt ned i brevlådan. Utan föravisering, och därmed utan en förhöjd förväntan.

Hos oss kan du välja mellan många olika nallar som är mellan 8-24 cm höga, och om du vill, addera fler presenter som får följa med i ditt Nallebud. Välj mellan böcker, smycken, lotter, godis, pyssel, roliga miniatyrer som förhöjer budskapet och mycket mer.

Ditt Nallebud skickas som brev med Postnord, för att mottagaren ska få det levererat direkt ned i brevlådan. Vi har under alla år lärt oss att mottagarna älskar det faktum att inte bli aviserade i förväg, då det bygger en höjd förväntan. 95% av våra Nallebud levereras redan vardagen efter, men räkna alltid med att det tar två arbetsdagar.

Då blommor och blombud förbjudits pga allergirisk på de flesta sjukhusen i Sverige är Nallebudet ett fantastiskt och verkligen uppskattat sätt att säga “Krya på dig”. Det brukar vara extra uppskattat tillsammans med lite tidsfördrivande pyssel och choklad.

Nallebudet är stolta för att ha högsta betyg med över 2000 recensioner på Trustpilot, så det råder inga tvivel om att våra kunder verkligen uppskattar våra Nallar, och upplevelsen som vi erbjuder.

Vem vill visa omtanke?