Om Nallebudet

Vad är ett Nallebud?

Nallebudet har sen 2004 gett omtänksamma kunder möjligheten att skicka bud med något annat än ett klassiskt blombud. Fina och mysiga nallar med tillhörande tillbehör & presenter med budskap som kommer som budbärare.

Det finns obegränsat med anledningar till att visa omtanke, men när du gör det, är det viktigt att budskapet kommer fram. Genom alla tider har människor skickat blommor till varandra, men vi ville förnya upplevelsen för mottagaren. Med vackra och bestående Nallebud som levereras till mottagaren som en härlig överraskning. Med nallen som budbärare skickar du en omtanke till en medmänniska på ett charmfullt sätt.

Nallebudet din skickar hälsning och omtänksamma tanke med nallen som personlig budbärare. På Nallebudet väljer du en nalle och skriver din hälsning så skickar Nallebudet den till mottagaren.  Vi skickar Nallebud alla vardagar och beställa kan du göra dygnet runt. På Nallebudet har vi som mål att sprida glädje och visa omtanke och vi hoppas att varje fin och mysig nalle som skickas med ett Nallebud kan bidra till det.

Vi har vårt huvudkontor och lager i Kalmar i Småland och vi driver Nallebudet i småländsk entreprenöriell anda. Det betyder att vi jobbar på att ständigt förbättra oss, att hitta nya vägar, vågar förändra oss och att vi alltid vänder på varje krona för att kunna skapa förbättringar. Därtill står vi stolta i traditionen med våra nallar som budbärare och med fötterna stadigt vid havet i Kalmarsund.

Hos oss kan du välja mellan färdiga paket eller bygga ditt egna personliga Nallebud. Vi har nallar som är mellan 8-24 cm höga, och om du vill kan du ta med tillbehör och presenter ,  som får följa med i ditt Nallebud i nallebudslådan (presentboxen). Välj mellan ljus, små böcker, leksaker, choklad, godis, pyssel och fina miniatyrer som förhöjer budskapet och mycket mer.

Du får även skapa ditt personliga kort i kassan som sätter den sista personliga prägeln – helt utan extra kostnad. 

Om du skickar Nallebud till sjukhus är det oftast tillåtet även om det behöver undersökas i varje fall att postgången fungerar till sjukhuset i fråga. Nallebudet är ett fantastiskt och verkligen uppskattat sätt att säga “Krya på dig”. 

Visa din omtanke med ett vackert och hållbart Nallebud!

Nallebudet är stolta för att få högsta betyg på Reco (och tidigare med över 3000 recensioner på Trustpilot), så det råder inga tvivel om att våra kunder verkligen uppskattar våra Nallebud, och upplevelsen som vi erbjuder. Vi tar alltid tillfället i akt att försöka förbättra oss med kundrecensionerna som självklart underlag för förbättring.

Vem vill du visa omtanke?

Välj anledning