Vad är ett Nallebud?

Nallebudet har sen 2004 gett omtänksamma kunder möjligheten att skicka något mer överraskande och uppskattat än ett klassiskt blombud. Fina och mysiga nallar med tillhörande tillbehör & presenter.

Det finns obegränsat med anledningar till att visa omtanke, men när man gör det, är det viktigt att budskapet kommer fram. Genom alla tider har människor skickat blommor till varandra, men vi ville förnya upplevelsen för mottagaren. Med vackra och bestående  Nallebud som levereras till mottagaren som en härlig överraskning.

Hos oss kan du välja mellan färdiga paket eller bygga ditt egna personliga Nallebud.
Vi har nallar som är mellan 8-24 cm höga, och om du vill kan du  addera tillbehör och presenter  som får följa med i ditt Nallebud. Välj mellan böcker, leksaker, lotter, godis, pyssel och fina miniatyrer som förhöjer budskapet och mycket mer.

Du får även skapa ditt personliga kort i kassan som sätter den sista personliga prägeln – helt utan extra kostnad.

Ditt Nallebud skickas som Varubrev med Postnord och tar i genomsnitt två arbetsdagar från den dag du väljer att din beställning ska skikasfrån oss. 95% av våra Nallebud levereras redan vardagen efter, men räkna alltid med att det tar två arbetsdagar.

Då blommor och blombud förbjudits pga allergirisk på de flesta sjukhusen i Sverige är Nallebudet ett fantastiskt och verkligen uppskattat sätt att säga “Krya på dig”. Det brukar vara extra uppskattat tillsammans med lite tidsfördrivande pyssel och choklad.

Visa din omtanke med ett vacker och hållbart Nallebud!

Nallebudet är stolta för att ha högsta betyg med över 3000 recensioner på Trustpilot, så det råder inga tvivel om att våra kunder verkligen uppskattar våra Nallar, och upplevelsen som vi erbjuder.

Vem vill du visa omtanke?