Om Nallebudet

Till barn

Skicka ett Nallebud till barnet så blir det extra roligt, mysigt och minnesvärt att få hälsningen.

Nallebud för barn

Ett Nallebud är en bra present att ge som gåva till barn i alla åldrar. En kramgo nalle blir enkelt en ny favorit, som sovkompis, vän eller ”snutte”.  Kombinera med klassikern Barnkammarboken så ger du dessutom bort en fin sagostund med föräldrarna. Vi har  många olika nallar och tillbehör som pyssel, godis, böcker eller halsband som du kan välja till nallen.

Beställer du innan kl.15:30 på vardagar skickas din hälsning redan samma dag, och leveranstid för brev via post är i genomsnitt två arbetsdagar. Priset inkluderar även ett fint kort där du kan skriva ditt personliga meddelande.

Ska du skicka till ett barn/minderårig?

Observera att det alltid är viktigt att skriva målsmans namn som C/O-adress när man skickar post eller paket till ett barn. Dels för brevbärarens skull men även då  utlämnande till ombud kräver att mottagare ska kunna identifiera sig.

Ska du skicka till företag?

När du skickar din omtanke till någons jobb så är det viktigt att ange både Företagets namn och Mottagarens namn i adressen, i vissa fall även vilken avdelning mottagaren jobbar på.

Ska du skicka till sjukhus?

Observera att vid beställning till sjukhus behöver du vara extra noga med att ange Sjukhusets namn och fullständiga adress noga, mottagarens namn, den avdelning denne ligger på och i vissa fall rumsnummer – och sjukhusets interna postgång kan innebära ytterligare 1-2 dagars extra leveranstid. Detta kan Nallebudet inte påverka. Så är du osäker hur länge barnet är på sjukhuset är det bättre att skicka hem. Se också våra köpvillkor.

Välj anledning