Om Nallebudet

Fars Dag

Skicka ett omtänksamt Nallebud till fars dag och visa att du finns där.

Nallebud till den bästa pappan

En pappa kan vara en trygg punkt och den närmaste av vänner, och om du vill visa din omtanke till en pappa som betyder extra mycket för dig har vi satt ihop några färdiga Nallebud som är lika enkla att beställa som att tycka om.

Att skicka nallebud till sjukhus

Om du vill skicka Nallebudet till sjukhus så är det uppskattat, eftersom blommor kan vara förbjudna på vissa avdelningar pga allergirisk. Tänk också på eventuella nötallergier vid valet av innehåll i Nallebudet och att det kan finnas regler om luftburna nötallergier.

Du måste kolla upp att postgången fungerar till den avdelning som du vill skicka till. Under pandemin var det svårare att få Nallebuden att hitta rätt och det kan fortfarande vara olika från fall till fall.

Tänk också på att det kan ta några dagar för Nallebudet att hitta fram (+ dagarna för sjukhusets postgång och utdelning) och överväg om det är bättre att skicka till hemadressen.

Beställningen

Beställer du innan kl.15:30 på vardagar skickas din hälsning redan samma dag. Priset inkluderar även ett fint kort där du kan skriva ditt personliga meddelande.

Leveranstid är normalt 1-2 dagar med Postnords varubrev, till vissa områden i norra Sverige, på Gotland och på landsbygden tar leveransen mer än 2 dagar. OBS! Ej garanterad leveranstid. Om paketet inte får plats i postlådan levereras det vid dörren eller i en påse utanpå postlådan, i undantagsfall kan det behöva hämtas hos ombud.

Ska du skicka till företag?

När du skickar din omtanke till någons jobb så är det viktigt att ange både Företagets namn och Mottagarens namn i adressen.

Välj anledning