Om Nallebudet

Kärlek

Med Nallebudet kan du visa kärlek genom att låta en gullig nalle komma som budbärare med ditt budskap.

Visa din kärlek

Vill du bjuda ut någon på dejt eller bara ge ditt förhållande en extra guldkant i vardagen? Ett Nallebud är inte bara en personlig och lurvig budbärare. Den levereras dessutom direkt ner i brevlådan, vilket gör att det alltid blir en överraskning. Perfekt om du ditt förhållande är på distans eller om ni bara är borta från varandra och saknar varandra. Så gulligt att bli påmind om sin älskling med en liten nalle.

Är ni i en tidigare fas så är det några som håller med om att det kan vara lättare att skicka en nalle som bud än att säga det själv. Satsa på en riktigt romantisk uppföljning på första dejten.

Kombinera någon av alla våra nallar med allt från miniatyrer och godis och någon symbolisk present. Detta är perfekt som en spontan överraskning eller som present för ett speciellt tillfälle.

Beställning

Beställer du innan kl.15:30 på vardagar skickas din hälsning redan samma dag. Priset inkluderar även ett fint kort där du kan skriva ditt personliga meddelande.

Ska du skicka till ett barn/minderårig?

Observera att det alltid är viktigt att skriva målsmans namn som C/O-adress när man skickar post eller paket till ett barn. Dels för brevbärarens skull men även då utlämning hos ombud kan kräva att mottagare ska kunna identifiera sig.

Välj anledning