Om Nallebudet

Till mamma

Visa uppskattning och kärlek, hylla och uppmärksamma, skäm bort och ge ett fint Nallebud till din mamma.

Ingen är som mamma

Mammor är något väldigt speciellt, oavsett om det är ens egna, ens mormor, farmor, svärmor, styvmor, moster, faster, kompisens – eller om en själv är det. Kvinnor som förtjänar att hyllas och skämmas bort på födelsedagar, morsdag, internationella kvinnodagen, namnsdagar eller bara för att…

Är det något vi vet så är det att mammor älskar oväntade små överraskningar, och där är Nallebud något alldeles speciellt. Våra söta nallar har ofta med sig presenter så som blommor i miniatyr, choklad och fina ljus. Välj ett färdigt paket eller anpassa Nallebudet till att bli en perfekt present till mamma.

Beställer du innan kl.15:30 på vardagar skickas din hälsning redan samma dag, och beroende på frakten tar det sedan  1-4 dagar (obs ! vi kan inte erbjuda en garanterad leveransdag och i genomsnitt tar det två dagar).

Priset inkluderar även ett fint kort där du kan skriva ditt personliga meddelande.

Ska du skicka till företag?

När du skickar din omtanke till någons jobb så är det viktigt att ange både Företagets namn och Mottagarens namn i adressen, i vissa fall även vilken avdelning mottagaren jobbar på.

Ska du skicka till sjukhus?

Observera att vid beställning till sjukhus behöver du vara extra noga med att ange Sjukhusets namn och fullständiga adress noga, mottagarens namn, den avdelning denne ligger på och i vissa fall rumsnummer – och sjukhusets interna postgång kan innebära ytterligare 1-2 dagars extra leveranstid. Detta kan Nallebudet inte påverka. Så är du osäker hur länge mottagaren är på sjukhuset är det bättre att skicka hem. Se också våra köpvillkor.

Välj anledning