Om Nallebudet

Perfekta presenten till anställda eller kunder

Skräddarsydda omtänksamma Nallebud till kunder och Medarbetare Eller en härlig träff på plats

FÖRETAGSNALLEBUD Nallebudet erbjuder möjligheten att skräddarsy en lösning för dig, oavsett vad du vill ha hjälp med. Vill du skicka Nallebud till familjer med nyfödda, peppa medarbetarna, skicka en uppmuntrande godisbox eller presentbox med Nallehälsning, förhöja kundtjänst-upplevelser med nallebuds-förlåt, stötta utövare och supportrar i idrottssammanhang, skapa en välgörenhetskampanj eller sända omtänksamma Krya på dig-hälsningar.

NALLEBUDSEVENT Vi gör också små Nallebudsevent där ni kan få komma till oss och sätta ihop egna Nallebud och skicka till de ni vill. Det kan bli en teambuilding-kväll eller varför inte en supermysig kväll för kompisarna, som en del av en svensexa eller möhippa eller babyshower. 

MINIATYRTEMA Vi har en liten ”guldgruva” för miniatyrälskarna med små miniatyrtillbehör om det är en grupp som vill ses och skapa miniatyrnallebud som är lite mer speciella. Perfekt som teambuilding-aktivitet

HÅLLBARHETSTEMA Vi är alltid intresserade av att samtidigt utveckla oss själva, så om ni vill komma till oss och ha en workshop om vår verksamhet och vår miljöpåverkan, så har vi ett koncept med diskussion om Nallebudets hållbarhetsaspekter och vad vi jobbar med för att få bättre hållbarhet.

Vi har mycket mer än vad ögat ser, så utgå från att vi löser allt tillsammans. Oavsett om du vill skicka många Nallebud på en gång, eller under hela året eller som ett riktat event på plats i Kalmar.

Vid stora beställningar får du självklart en härlig mängdrabatt där allt ingår i priset.

Berätta för oss vad du är på jakt efter så hör vi av oss så snart vi kan!
Du kan du alltid kontakta oss på info@nallebudet.se
4190
787
4192
4120
4133

Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Välj anledning