Om Nallebudet

Till en vän

Nallebudet kommer med din omtänksamma hälsning och nallen som är budbärare kommer kunna påminna om er vänskap

Skicka en personlig present till din vän

Äkta vänner är sådana som finns där i vått och torrt. De står bakom dig i dina beslut och står framför dig när det blåser. Är din vän unik och förtjänar den en extra omtanke?

Våra färdiga paket är en uppskattad gåva, men med din fantasi kan du skapa ditt egna unika vänskapspaket, som ett minne för livet. Välj bland många gulliga nallar och kombinera med böcker, godis, lotter, smycken eller det som passar dig.

Beställer du innan kl.15:30 på vardagar skickas din hälsning redan samma dag, och leveranstid för brev via post är i genomsnitt två arbetsdagar. Priset inkluderar även ett fint kort där du kan skriva ditt personliga meddelande.

Ska du skicka till ett barn/minderårig?

Observera att det alltid är viktigt att skriva målsmans namn som C/O-adress när man skickar post eller paket till ett barn. Dels för brevbärarens skull men även då  utlämnande till ombud kräver att mottagare ska kunna identifiera sig.

Ska du skicka till företag?

När du skickar din omtanke till någons jobb så är det viktigt att ange både Företagets namn och Mottagarens namn i adressen, i vissa fall även vilken avdelning mottagaren jobbar på.

Ska du skicka till sjukhus?

Observera att vid beställning till sjukhus behöver du vara extra noga med att ange Sjukhusets namn och fullständiga adress noga, mottagarens namn, den avdelning denne ligger på och i vissa fall rumsnummer – och sjukhusets interna postgång kan innebära ytterligare 1-2 dagars extra leveranstid. Detta kan Nallebudet inte påverka. Så är du osäker hur länge mottagaren är på sjukhuset är det bättre att skicka hem. Se också våra köpvillkor.

Välj anledning