recotrust
Om Nallebudet

Glad Påsk

Här kommer de gulligste påskkaninerna och vår-härliga gosedjuren till din tjänst för att skicka ditt unika Nallebud

Glad Påsk med Nallebudet

När ägg och korgar känns för tråkigt finns Nallebudet där för dig och ger dig presenttips inför påsken. Här finner du färdiga paket med Påsk-tema, men du kan självklart bygga ditt egna unika och personlig Nallebud.

Vi har olika Nallebudspaket med tex god choklad i alla prisklasser (Marabou, Cloetta, Bernardi, Giardini, Lindt med flera) och vi ger dig alltid möjligheten att välja fritt bland nallar och tillbehör, så att det blir bra för dig och den du vill skicka Nallebudet till.

Beställning

Lägg din beställning i varukorgen och gå sedan vidare till kassan för att skriva hälsning och fylla i adressuppgifterna. Beställer du innan kl.15:30 på vardagar skickas din hälsning redan samma dag från vårt lager. Priset inkluderar även ett fint kort där med ditt personliga meddelande.

Ska du skicka till ett barn/minderårig?

Observera att det alltid är viktigt att skriva målsmans namn som C/O-adress när man skickar post eller paket till ett barn. Dels för brevbärarens skull men även då eventuell hantering hos ombud kan kräva att mottagare ska kunna identifiera sig.

Välj anledning