Om Nallebudet

Blommor

No results found.

Skicka blommor med trygg Nallebjörn
Skicka en nalle med blommor i miniatyr för att gratulera eller visa vad du känner. En uppskattad present som inte vissnar, och som visar hänsyn till allergiker. Dessutom ett mer miljövänligt alternativ till blommogram-utkörning eftersom Nallebuden åker med brevbäraren. Här hittar du nallepaket med olika teman där vackra miniatyrblommor ingår. Nallen med den lilla blomman är mer än en gest, det är en gåva som finns kvar. En personlig nalle som maskot, som minne.
Vem får ta emot en liten blomma av ditt nallebud?
Mjuka och gosiga krabater som kommer med blombuketter i olika färger, små gåvor och en personlig hälsning. En nalle firar gärna examen med blombukett och miniatyrskumpa. Vid en annan milstolpe kan ett nallebrudpar dyka upp med rosor och presenter. Mor är väl värd uppvaktning årets alla dagar? Skicka en oemotståndlig morsgris med blommor och choklad.

Beställer du innan kl.15:30 på vardagar skickas din hälsning redan samma dag, och leveranstid för brev via post är i genomsnitt två arbetsdagar. Priset inkluderar även ett fint kort där du kan skriva ditt personliga meddelande.
Ska du skicka till ett barn/minderårig?
Observera att det alltid är viktigt att skriva målsmans namn som C/O-adress när man skickar post eller paket till ett barn. Dels för brevbärarens skull men även då  utlämnande till ombud kräver att mottagare ska kunna identifiera sig.

Välj anledning