recotrust
Om Nallebudet

Alla Hjärtans Dag

Alla Hjärtans Dag

Love is in the air som den vackra låten går, och Alla Hjärtans Dag är såklart den dagen på året där kärleken flödar lite extra. För vissa är det första dagen på något nytt, för andra är det en dag att uppmärksamma varandra i en lång relation. Men självklart kan det lika gärna vara att värma ett hjärta hos en vän, ett syskon, en kollega eller förälder. Valet är ditt och vi finns här för dig.

Beställer du innan kl.15:30 på vardagar skickas din hälsning redan samma dag, och leveranstid för brev via post är i genomsnitt två arbetsdagar. Priset inkluderar även ett fint kort där du kan skriva ditt personliga meddelande.

Ska du skicka till ett barn/minderårig?

Observera att det alltid är viktigt att skriva målsmans namn som C/O-adress när man skickar post eller paket till ett barn. Dels för brevbärarens skull men även då  utlämnande till ombud kräver att mottagare ska kunna identifiera sig.

Ska du skicka till företag?

När du skickar din omtanke till någons jobb så är det viktigt att ange både Företagets namn och Mottagarens namn i adressen, i vissa fall även vilken avdelning mottagaren jobbar på.

Ska du skicka till sjukhus?

Observera att vid beställning till sjukhus behöver du vara extra noga med att ange Sjukhusets namn och fullständiga adress, mottagarens namn, den avdelning denne ligger på och i vissa fall rumsnummer – och sjukhusets interna postgång innebära ytterligare 1-2 dagars extra leveranstid. Detta kan Nallebudet inte påverka.

Välj anledning