Om Nallebudet

Alla Hjärtans Dag

På Nallebudet älskar vi alla hjärtans dag och vi älskar kärleksfulla och omtänksamma hälsningar! Vi skickar ju omtänksamma hälsningar varje dag, så du kan med stort förtroende ge oss uppdraget att skicka just din hälsning.

Alla Hjärtans Dag

Love is in the air som den vackra låten går, och Alla Hjärtans Dag är såklart den dagen på året där kärleken flödar lite extra. För vissa är det första dagen på något nytt, för andra är det en dag att uppmärksamma varandra i en lång relation. Men självklart kan det lika gärna vara att värma ett hjärta hos en vän, ett syskon, en kollega eller förälder. Valet är ditt och vi finns här för dig.

Valentin’s day eller Valentindagen är också en namnsdag och traditionen har sitt ursprung i firandet av helgonet St Valentin i Frankrike. Så som vi firar idag är dock mer knutet till amerikansk sed och tradition.

Hos Nallebudet har den här dagen alltid varit något extra eftersom det är så betydelsefullt att skick kärleksfulla budskap. Vi älskar alla hjärtans dag och vi älskar kärleksfulla och omtänksamma hälsningar!

Beställer du innan kl.15:30 på vardagar skickas din hälsning redan samma dag, och leveranstid för brev via post är i genomsnitt två arbetsdagar. Priset inkluderar även ett fint kort där du kan skriva ditt personliga meddelande.

Rekommenderade skickdagar 2023

Alla hjärtans dag är i år tisdag 14 februari. Senaste rekommenderade skickdag: torsdag 9 februari norra Sverige och fredag 10 februari södra Sverige (inklusive Gävle) .

Måndag 13 Februari kan funka bra till södra Sverige (söder om Gävle och ej Gotland), men obs! vi kan aldrig garantera en viss leveransdag, se våra köpvillkor. Enligt Postnords statistik för våra leveranser kommer nästan 90% fram på förväntad leveransdag, dvs 1 dag till södra Sverige.

Beställ innan 15:30 på rekommenderade skickdagen.

Maila oss gärna om du undrar och om ovanstående känns oklart!

Ska du skicka till ett barn/minderårig?

Observera att det alltid är viktigt att skriva målsmans namn som C/O-adress när man skickar post eller paket till ett barn. Dels för brevbärarens skull men även då  utlämnande till ombud kräver att mottagare ska kunna identifiera sig.

Ska du skicka till företag?

När du skickar din omtanke till någons jobb så är det viktigt att ange både Företagets namn och Mottagarens namn i adressen, i vissa fall även vilken avdelning mottagaren jobbar på.

Ska du skicka till sjukhus?

Observera att vid beställning till sjukhus behöver du vara extra noga med att ange Sjukhusets namn och fullständiga adress, mottagarens namn, den avdelning denne ligger på och i vissa fall rumsnummer – och sjukhusets interna postgång innebära ytterligare 1-2 dagars extra leveranstid. Detta kan Nallebudet inte påverka.

Välj anledning